perjantai 26. lokakuuta 2012

Tähän viikkoon on taas kuulunut monenlaista touhua (:
Alkuviikosta käytiin Pinan kanssa koirapuistossa (: Pina ei kyllä yhtään tuu juttuu muiden koirien kanssa, en tiiä mistä johtuu o:
  Tiistaina taas oli Nokolla agility ja treenien painopiste oli keinussa. Ihan hyvin se meni meillä, mutta pitää nyt kuitenki harjotella ylipäänsä sitä kontaktien alastuloa. Agilitysta vielä sen verran että ensi viikosta alkaa uudet treeniryhmät, tosin niitä listoja ei oo vielä tullu. Toivoisin, että voisin jatkaa nuorisoryhmässä, tietenkin kahden koiran kanssa ;) Pinskun kanssa nimittäin tarkotus myös alkaa jo harjoittelemaan (:
  Pinskun kanssa harjoiteltu paljon seuraamista sekä hihnassa kulkemista. Hyvin sujuu jo molemmat (: Tänään alkoi SATAA LUNTA, jes! (: Tai no ei sitä enää kauheesti tarvis tulla, tollee pikkusen on kiva (: Oltii siis jo Pinan kaa pitkällä lenkillä. Hauva oli alussa iha ihmeissää et mitä siel sataa, mut loppujen lopuks oli ihan innoissaa ja söi lunta ;D


Blogiin tulee jatkossa enemmän kirjoituksia, kun vaihdankin nyt opiskelupaikkaa. Jatkan hevosenhoitajan opintoja Koulutuskeskus Salpauksessa. Sinne vaihdettuani riittää aika enemmän koirillekkin (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti