maanantai 4. helmikuuta 2013

Ympäristötoimintapäiviä ja onnistumisia !

Pahoittelut näääääääin pitkästä postaustauosta... MUT mulla on hyvä selitys! Eli siis koeviikko, sekä ympäristötoimintapäivät ! (seliseli...)

Tosiaan, perjantaista sunnuntaihin vietin aikaa Virroilla ympäristötoimintapäivillä. Alkujaan sinne meneminen tuntu jotenki oudolta, mut viikonlopun jälkeen totesin, että tapahtuman olisi pitänyt olla pidempi! Lähin sinne hetken mielijohteesta, mut kuitenkin päällimmäinen ajatus oli koko ajan se, että "haluun auttaa...". Osallistuin eläinten puolesta -työpajaan, ja monet asioista oli tuttuja etukäteen, mutta opin paljon myös kaikkea uutta. Meille näytettiin pari videota esimerkiksi koe-eläinten ja tuotantoeläinten kohtelusta, ja ne veti kyllä oikeesti hiljaseks...

Ootteko miettiny, mistä teidän ruoka tulee, ja miten niitä eläimiä oikeesti kohdellaan? Mitäpä mietitte turkistarhauksesta tai koe-eläinten käytöstä?

Tästä linkistä  (EI HEIKKOHERMOISILLE) löytyy pieni pätkä eräästä videosta, jota katsottiin. Todellakin vain pieni pätkä... Video on verrattavissa myöskin Suomen oloihin, kaikki ei ole niin kuin tv:ssä mainostetaan (esim. suuria laitumia ja aurinkoa...).




Tälleen koirapuolella menee aivan loistavasti! Itekki huomaan kuin mä ja Nokko ollaan kehitytty! :) viime treeneissä kaikki vaan kehu, kun vedettiin lopulta ainoo 0-rata! Ei voi sanoo muuta ku, että VAU 
(=Villähteen agility-urheilijat ;D )

Tiistain 29.1. treenit  -video löytyy tuosta :) Kelatkaa 3.30 kohdasta eteenpäin :) (oonpa mä kömpelön näkönen ;D)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti