tiistai 5. maaliskuuta 2013

-Ota se vastaan silmät auki, kokonaisvaltaisesti nauti-


ME TEHTIIN SE! Nimittäin ilmottauduttiin ekoihin virallisiin agilitykisoihin, meiät näkee siis Hyvinkäällä 10.3. :)

Viime postauksen videot oli melko surkeita, niin pimeitä ja ää! Pahoittelut siitä. Tähän postaukseen saatte pari videota, kun viimeinkin sain puhelimelta kuvat ja videot koneelle !

Pina ja Nokko olivat molemmat perjantaina agilityssa, ei sillä Pinskulla mitkään juoksut alkanutkaa. Meillä oli kaksi erilaista rataa, ja toinen pääty hallista oli itsenäistä harjottelua. Siellä treenasin Pinan kanssa keppejä sekä alettiin treenaamaan puomia.


Pinan ja mun eka rata, alkaa silläki jo sujumaan silleen ihan ok :) ottaa huomioo, et ikää vasta alle 10kk.

Nokon kanssa siellä tein pientä radan pätkää, jossa oli muuri, kaksi hyppyä, putki, puomi, pujottelu, A-este ja rengas (sellanen pieni, millä aletaan rengasta harjottelemaan).
 
Kontakteja pitäis Noksun kanssa edellee treenata, puomilla se odottaa ihan nätisti, mut A-este onki sitte toinen juttu... Kun on niin pieni koira kyseessä, nii ei se ehdi pysähtymään alastulossa. Nyt sitten oon koittanu treenaa, että ite hidastan siinä kohdalla, joten Nokkoki hidastaa. Mut juosten me ollaa se aateltu treenata... Ei ehkä kovin kannattavaa, mut ainakin näin aluksi.

Nokon kanssa on jo jonkun aikaa treenit sujunu ihan täydellisesti, JES! :) sen takia uskallettiin noihin virallisiin ilmottautua (meiän seurasta lähtee useempiki koirakko kokeilemaa ekat viralliset) :) joten kannustusjoukkoja kyllä löytyy :p eiköhän sieltäki jotain videopätkää tuu, ellei sitte tyrittäis ihan täysin ;D

Pinan kanssa treenataan maanantaisin rally-tokoa ja eilen sillä suju jo tosi hyvin! Ennen se ei oo jaksanu keskittyä, mut eilen se näytti kuin hyvin se osaa toimia. Saattaa johtuu osaltaa siitä, että alettiin sitä naksutinta käyttää :)



Loppuun vielä pari muuta videota :) kaksi ekaa videota vuoden 2012 lopulta



Tämä syksyltä 2012


Pöpiltäkin terveiset lukijoille :p




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti