maanantai 24. maaliskuuta 2014

Uusia tuulia!

Nyt on ollut tositositosi hiljaista blogin puolella ja syynä siihen on vain yksinkertaisesti ollut se, ettei ole tapahtunut mitään koirarintamalla. Nyt ajattelin kuitenkin alkaa panostamaan tähän blogiin, koska kesä on tulossa jo hyvää tahtia ja silloin kyllä jaksaa touhuta enemmänkin koirien kanssa. En ole valitettavasti nähnyt mitään syytä sille, että kirjoittelisin tänne mitä tehdään päivät pitkät (lenkkeillään, leikitään, opetellaan temppuja, siinä ne taisivat ollakkin jo). Mulla on ainoastaan puhelimen kamera tällä hetkellä käytössä ja vaikka hyvä kamera onkin, niin en vaan jaksa vaivautua kuvaamaan sillä ;D Nyt siis olisi haaveissa hankkia kunnon kamera kesään mennessä, jos vain opiskelijana budjetti siihen hommaan riittää. Äitii... ;D

Blogin ulkoasuun kaipailisin paljon uudistuksia, joten laittakaa ihmeessä parannusehdotuksia kommenttiboksiin, pliiis! :) Saa sinne toki muitakin kommentteja pistää :) Nyt kaipailisin henkilöä, joka jaksaisi/viittisi/osaisi tehdä mulle bannerin, joten se jota kiinnostaa niin ilmianna itsesi! :) Tietysti lähettäisin kuvia siihen tarkoitukseen! 

Näköjään yhtää lukijaa ei ole tämän tauon aikana listalta lähtenyt, suuri kiitos siitä! :)


Pinan kanssa olen ajatellut aloittaa agilityn, ja tosiaan olen ilmeisesti jo ilmoittautunut agilityn alkeiskurssille. Ei vaan ole kuulunut Loviisan seudun koirien päästä mitään... Liekö kiireinen henkilö, jolle ilmoittauduin vaiko vain aina-yhtä-ihana-Gmail...? 

Motivaatiota blogin kirjoittamiseen lisäisi, jos antaisitte postausehdotuksia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti