maanantai 25. kesäkuuta 2012

ONNENPÄIVÄ

Noniiin, aloitan ihan alusta. Eilen äiti sano mulle, että lähetään kauppaan siihen ja siihen aikaan. No me sitten lähettiin ja ennen lähtöä kysyin, että mikä juttu tää oikein on. Kun tuolla tavalla just mua pyydettiin mukaa kauppaa. No äiti kertoi, että ollaan menossa kattomaan koiranpentua. Kyseessä olikin Garafianpaimenkoiran pentu. Kyllä, eivät varmaan monet ole kuulleet (nyt sitten googletatte). Kyseistä rotua on Suomessa wikipedian mukaan vain 1 kpl. Mutta tällä hetkellä Suomessa näitä on kahdeksan. 7pentua+emä.
  Mä heti tietenkin ihastuin kyseiseen rotuun, kun näin pennun ja aikuisen Garafianin. Kaikki pennut olivatkin varattuja, mutta pari varaajista oli vielä epävarmoja. Illalla sitten pentujen omistaja soitteli kaikki varaajat läpi ja tänään tuli puhelu, että kaksi vapaana ja saadaan valita kumpi otetaan. Lähdettiin sitten melkein heti katsomaan hauvoja, ne kun asuvat tässä aika lähellä.
   Päädyin sitten hieman isompaan, mutta rohkeampaan naaras-pentuun. Nimi on Pinja (en osaa tehä sitä jännää espanjan n -kirjainta). Koska nimihän on espanjaa ja suomeksi se tarkoittaa ananasta.

Kirjoitanpa heti uuteen postaukseen kaikki faktat kyseisestä rodusta mitä itse tiedän. Voitte ihmiset kysellä lisää, tiedän varmaan enemmän mitä suomenkielisiltä nettisivuilta löytyy (---:


Tällainen hellyttävä kaveri kyseessä<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti