tiistai 23. huhtikuuta 2013

Epistä ja koulutusta!



Nyt saan vihdoinkin väkerrettyä tän postauksen, jota jo eilen yksi lukija kaipaili innolla :p (ps. suurkiitos teille lukijoille, niin anonyymeille kuin kirjautuneillekkin! Teitä on lyhyen ajan sisällä tullut monta lisää ja mukavasti tullut kommenttejakin!)

Tosiaan, sunnuntaina osallistuttiin uuden hallimme avajaisepiksiin. Nokko sen kun seilaili radalla vähän miten tykkää, etenkin mölliradalla. Mölleistä tuli 10vp, kun pariin otteeseen Noksu vetikin hypyn ohitse, eikä ylitse. Ykkösten radalla tulikin sitten hylätty, ja siitä mä vähän oon katkera... Tuomariharjoittelija nimittäin seisoi juuri sillä hetkellä niin väärässä paikassa kuin vaan on mahdollista. Hypyltä olisi pitänyt mennä kepeille, mutta puomi oli sopivasti tyrkyllä siinä vieressä ja en saanut tehtyä kunnon ohjausliikettä oikealle päin, kun tuomari seisoikin niin lähellä... No eipä asiaa voi muuttaa, ja tyytyväinen oon etenkin tohon meiän ykkösten rataan :)

Eilen oli Lotta Vuorelan koulutus, joka muuttikin asioita aivan uuteen suuntaan... Nokon tuomio mediksi oli silloin aikoinaan aika rankka paikka, ajateltiin kuitenkin, että jos se sen 35cm hyppää niin se riittää meille. Nyt kuitenkin Lotta sanoi oman mielipiteensä, että ei saataisiin hyppyyttää edes 30cm... Viralliset jäivät mun ja Nokon osalta tähän ja selän kuvauttamista ollaan ajateltu, kun kuitenkin kyseessä niin pitkäselkäinen hauvveli.  Siinä sitten illan harmituksessa päätettiin, että Nokon kanssa otetaan kesätauko, toki pihalla pientä agilityjuttua ja painotutaan rally-tokoon. Tänään sitten ilmoittelin meiän ohjaajalle tästä asiasta, niin hänhän sitten tarjosi mulle omaa espanjanvesikoiransa Viiviä (medi2) lainakoiraksi, JES! :) Pinan kanssa ei myöskään treenata kesällä ohjatuksi, katsotaan mihin suuntaan sen kiinnostus lähtee agilityn suhteen ja syksyllä katotaan uudestaan. Varmaankin Nokon kanssa myöskin syksyllä ihan ohjattuihin treeneihin, sellaista "huvinvuoksi tekemistä". :) Alla eilinen rata ja täytyy sanoo et on toi koira vaan niin hyvä! :p Jopa noi keppien jälkeiset putkeen viennit sujui tosi hyvin, vaikka se oli se mitä mä "pelkäsin" ihan kauheesti! ;D



Hups, tästäpä tulikin vähän tekstipainotteinen postaus, kun en kuvia saanut tuosta yhestä kamerasta koneelle... Ehkä nekin tulee vielä lähiaikoina postaukseen, kun oikean piuhan löydän :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti