lauantai 13. huhtikuuta 2013

Treeniä ja mainostusta :'D

Uutta banneria, täänks Maarit! :) 

Eilen agiliideltiin taas koirien kanssa, ja oli kivaa! Treenin painotus oli loppusuorassa, eli koiriin koitettiin saada vauhtia ihan suoralla pätkällä. Nokon kanssa tehtiin taas koko rata, 17 estettä siis. Oli A:ta, pujottelua, hyppyä ja putkea. Pujottelut Nokko hakee tosi hyvin jo, kunhan en ite ala sähläämään ja auttamaan liikaa. A:lla tuo pimeä koira jaksoi jopa pysähtyä, etenkin jos siellä oli nami alastulolla. Loppusuorat se veti tosi hyvin, kun ite juoksin edellä ja sanoin "mene" :) 

Pinan kanssa eka rataosuus sujui tosi hyvin, vauhtia löytyi (oikeestaan ekaa kertaa treeneissä) ja hauva oli oikein kuuliainen. Myöhemmillä osuuksilla se taas meni miten meni... seikkaili ihan muualla yms. Mutta saa siihenkin olla tyytyväinen! :) 

Lisään tähän vielä parit mainokset meidän seuran avajaismätsäristä- ja epiksistä. Kaikki kynnelle kykenevät vaan paikalle! :) Itselläni jäi hieman huonot kokemukset ensimmäisistä epiksistä Nokon kanssa meille vieraassa seurassa, mutta VAU:ssa sitten oli kaikilla niin positiivinen asenne (radan mokailijoita löytyi mölleistä kuitenkin aika monta).



6 kommenttia:

  1. Sä varmaan osaat vastata että onko noihin episiin tervetulleita muutkin kuin VAUlaiset? :D Oon käyny päänsisäistä taistelua siitä että pitäiskö tulla mätsäriin vai epiksiin ja kallistun melko varmasti epiksiin koska mätsäreitä nyt kuitenkin on paljon enemmän :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On tervetulleita muutki! :) Mekin nyt varmaan osallistutaan vaan Pinan kanssa mätsäriin, mutta Nokonkaa epiksiin! Sinne vaan, mätsäreitä kyl on jatkossakin ;)

      Poista
    2. Okei hienoa :D Epiksiin siis suuntaamme!

      Poista
    3. Hyvähyvä! :p mihinkäs luokkaa sä meinaat osallistuu, ja kumman koirulin kans? :) Mä kisaan vaan Nokon kaa, aateltii medimöllit ottaa lämmittelynä ja mediykköset kisaratana =)

      Poista
  2. Odotan postauta epiksistä :D Löysin blogisi, kiinnostavan tuntuinen, joten jäin siis seuraimelaan. Itseltänikin löytyy koirablogi;
    anturajalat.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, liitynpä sunkin blogiin lukijaksi! :p Kyllä epiksistäkin tulee postausta, kuhan näiltä koirajutuilta kerkiää ;) Nytkin tuli sähköpostiin ilmoitus, että olit laittanu kommenttia niin tulin nopeasti vastaamaan. Justiinsa nimittäin pakko lähteä Lotta Vuorelan koulutukseen. Eiköhän tuu tänää uutta postausta, vaikka melko turhasta kirjoittelen, kun meni miten meni ;)

      Poista