tiistai 9. huhtikuuta 2013

Rallittelua

Eilinen rally-toko meinattiin unohtaa ihan kokonaan... Olin treenannut päivän mittaan koirien kanssa uusia temppuja yms, joten Pinan jaksamisesta en ollut varma (keskittyminen oli muutenkin vikoissa harjoituksissa mitä oli...), niin päätinpä sitten ottaa Nokon viikkotreeneihin :) Nokolla taukoa rallittelusta jonkun verran alle vuosi, joten ajattelin kokeilla mitä siitä sitten tulee, jos vaikka aloittelisimme lajin uudestaan. Kasattiin hallille sitten kisarata, ja leikittiin, että olisimme kisoissa. Nokkohan veti täydellisesti (melkein), siinä on kyllä yksi koira, jolle tauko tekee aina vaan hyvää!

Ainoat virhepisteet olisimme saanneet siitä, että itsellä unohtui kolmas askel kyltillä *koira eteen, istu, 1 askel peruuttaen, istu, 2 askelta peruuttaen, istu, 3 askelta peruuttaen, istu*. Ja varmaankin olisi jotain pisteitä lähtenyt siitä, että hihnan lukko kiristyi välillä, on se vaan niin hankalaa...

Eiköhän me nyt Noksun kanssa treenailla ALO-luokkaa kotona, ja kisoihin sitten viimeistään 15.6. Ja viikkotreeneissä voisi sen jälkeen alkaa käymään, kun AVO-luokkaan asti päästään :) Ja Pinan kanssa varmaan noissa samoissa kisoissa startataan mölli-ALO, katsellaan ;)


Loppuun vielä kuva mun ja Nokon ensimmäisistä rally-tokokilpailuista viime kesältä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti