lauantai 9. marraskuuta 2013


Ei ole ollut oikeastaan yhtään mitään kirjoitettavaa blogiin, tai no on aika paljonkin, mutta netin toimivuuden (pikemminkin ei-toimivuuden) takia en ole tätä sivua päivitellyt. Nyttekin koitan epätoivoisesti puhelimella tehdä postausta.

Muutin Pinan kanssa asustelemaan Loviisaan opiskelujeni perässä. Tällainen kiva sopivan kokoinen yksiö merinäköalalla ja todella hyvillä lenkkeilymahdollisuuksilla on nyt mun ja Pinan onni :) koirapuistoonkin matkaa about 300 metriä :) 

Pinalla on myös ensi viikon lauantaina silmien, polvien, kyynärien ja lonkkien joukkotarkastus Lahdessa. Tämä siis "alku" mahdollisille pennuille :) 

Vähän ehkä turha kysyä tätä tämän blogin kautta, mutta TIETÄÄKÖ KUKAAN ASUSTAAKO GARAFÍANPAIMENKOIRA UROKSIA LÄHEMPÄNÄ KUIN ESPANJASSA? Tokihan niitä Suomessa asuu, mutta Pinan veljiä kaikki. Tai ei välttämättä kaikki ole sukua Pinalle, sen takia kysyn :) 

Lupaan kirjoitella lisää lähiaikoina, tämä nyt vaan tällainen pikapostaus :) 

2 kommenttia:

  1. mukava kuulla teistäkin pitkästä aikaa :) mites pina on suhtautunut kerrostaloelämään? ja muutenkin, onko kaupungin hälinä hämmentävää? :D

    VastaaPoista
  2. Pinan elämä kaupungissa on alkanut todella hyvin! Tai johan se on jo pari kuukautta täällä mun kanssa asunut :) alussa oli hieman haukkuherkkä, kun hissi menee seinän vierestä, mutta sekin meni hetkessä ohi. Kaupungilla ei ole mitään erityisen jännää sen mielestä, paitsi linnut ja kissat, joita tosin näkee maallakin ;D ihmishälinä ei siis Pinaa haittaa millään tavalla :) ajattelin, että siitä voisi tulla ongelma, koska Pina hieman pelkäsi ihmisiä ja toisia koiria, mutta enään se ei pelkää kyllä yhtään o: jännä miten nopeesti voi tottua :P

    VastaaPoista