maanantai 25. marraskuuta 2013

Joukkotarkastus ja kuulumiset

Vihdoin ja viimein sain uuden tietokoneen, joten pääsen taas vähän ahkerammin päivittelemään! Vaikkakaan eihän tässä paljoa mitään ihmeempiä tapahdu, kun elellään vaan ;D

Reilu viikko sitten lauantaina käytiin Pinan kanssa joukkotarkastuksessa Lahdessa. Kuvautettiin siis lonkat ja kyynärät ja tarkistettiin polvet ja silmät. Silmät ja polvet terveet ja lonkat A/A ja kyynärät 0/0. Kennelliitto kuulemma saattaisi toisen lonkan laittaa B:n puolelle, mutta me ei sieltä nyt epävirallisia lausuntoja aleta hommaamaan. Pääasia, että tiedetään olisiko Pinassa "äiti-ainesta" :) Voisin vaikka seuraavaan postaukseen liittää kuvat ainakin Pinan lonkista :)

Alustavasti olen ollut yhteydessä Loviisan seudun koirat ry -seuraan, ja mahdollisesti aloitetaan Pinan kanssa agility keväällä kyseisessä seurassa :) Ois niin kiva alotella Pinan kanssa taas treenaaminen, kun se selvästi on vähän aikuistunu ja vaikuttaa muutenkin siltä, että mä kiinnostan sitä enemmän kun ennen! ;D

Nyt mä käyn noiden koulutehtävien kimppuun! ps. vartijatkin voivat työskennellä koirien kanssa ;)

2 kommenttia:

  1. Nomutta eikös nimenomaan kennelliiton lausunto ole virallinen? ;) Vai eikö ne lausu Pinan rotusten (ei vissii ollu fci-rotu) kuvia virallisesti sit ollenkaan.

    Meillä ainakin oli aika radikaali muutos kun ell sanoi että E/E lonkat jos olis jonku muun rotusen ja skl lausui B/B, kun nakkikoirilla on niin erimalliset lonkat.

    VastaaPoista
  2. Niin siis kun garafianot ei oo FCI-hyväksytty nii ne olis epäviralliset lausunnot :) meille siis riitti eläinlääkäriaseman lausunto :)

    Yleensä menee niin päin, että skl muuttaa niitä huonompaa suuntaa! :D mut tosiaan niin joo :D

    VastaaPoista